Wrap met zalm

Ben je opzoek naar een gezond tussendoortje, een vernieuwend hapje voor visite of een luchtige maaltijd? Dan is een wrap met zalm hetgeen wat je zeker moet proberen. Het is fris en zeer gemakkelijk te maken.

Ingrediƫnten

Een wrap met zalm is zeer gemakkelijk te maken. Allereerst heb je wraps nodig, deze zijn kant-en-klaar te koop maar deze kan je natuurlijk ook zelf maken. Voor de vulling heb je gerookte zalm nodig en dit kan je uitbreiden naar smaak. Het is erg lekker met een laagje smeerkaas en rucola, maar het is ook erg smakelijk met bijvoorbeeld tuinkruiden. Een wrap met zalm kun je zelf zo naar eigen smaak maken met hetgeen wat je lekker vindt.

Bereiding

Zodra je de wraps, zalm en eventuele verdere ingrediƫnten gereed hebt kan je beginnen. De wrap smeer je in met roomkaas en bekleed het met de gerookte zalm. Naar wens bekleed je het nog met wat rucola of andere sla en rol je de wrap op in plastic folie. De rol laat je enkele tijd in de koeling liggen zodat het opstijft en later goed snijdbaar is. Na verloop van tijd snijd je de rol in stukjes en presenteer het leuk op een bord met bijvoorbeeld leuke prikkers en wat rauwkost.